Dilema prezentatorului galei Oscar 2019 continuă

> Sandra Bullock propune o soluţie neconvenţională

Actorii care vor fi prezenţi la cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar ar putea deveni gazde ale ceremoniei, a propus actriţa americană Sandra Bullock, citată de Fox News. Pentru a rezolva problema cauzată de incertitudinea ce planează asupra identităţii gazdei din 2019 a galei de decernare a premiilor acordate de Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la Hollywood, Sandra Bullock, ea însăşi premiată cu Oscar, a venit cu o sugestie neconvenţională: prezentatorii galei să fie aleşi în mod aleatoriu dintre actorii prezenţi în sală. „Nici nu trebuie să le spuneţi ce se întâmplă”, le-a sugerat ea organizatorilor galei. „Doar porniţi prompterul şi spuneţi: «E rândul tău!», a declarat Sandra Bullock pentru Associated Press, cu ocazia unei vizionări a celui mai recent film în care joacă, „Bird Box”. „Eşti actor, descurcă-te!”, a adăugat ea, explicând că această idee i-a venit pe loc.

Sugestia Sandrei Bullock a venit la scurt timp după ce actorul de comedie Kevin Hart a decis să renunţe la rolul de gazdă a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc în februarie 2019, în urma criticilor primite după ce unele dintre comentariile sale la adresa persoanelor LGBTQ, făcute de el pe Twitter cu mai mulţi ani în urmă, au reapărut în spaţiul public.

După câteva zile de la anunţ, jurnaliştii de la Variety au scris că organizatorii evenimentului ar putea să ia în considerare varianta ca gala de anul viitor a premiilor Oscar să se desfăşoare fără tradiţionala sa gazdă oficială.

Cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie la Los Angeles. Nominalizările pentru cele 24 de categorii premiate de Academia de film americană vor fi anunţate pe 22 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: