Meghan Markle îi interzice prinţului Harry să participe la tradiţionala vânătoare de „Boxing Day”

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, prinţul Harry, va fi absent de la tradiţionala partidă de vânătoare la care participă familia regală britanică a doua zi de Crăciun, de aşa numita „Boxing Day”, relatează online ziarul spaniol ABC. Meghan Markle, ducesa de Sussex, i-a cerut soţului ei să nu ia parte la tradiţionala partidă de vânătoare. Aprigă apărătoare a drepturilor animalelor, Markle este hotărâtă să-l ţină departe anul acesta pe prinţul Harry de o tradiţie la care fiul cel mic la Dianei de Welles a participat de peste 20 de ani.O absenţă care nu este deloc pe placul fratelui său mai mare, prinţul William, care consideră acest gest o influenţă prea mare exercitată de ducesa de Sussex asupra soţului ei. Această tradiţie anuală a întărit legăturile între cei doi fraţi de când erau mici, astfel încât această decizie nu poate decât să-l nemulţumească. „Harry a fost întotdeauna amator de partide de vânătoare, dar acum zilele în care mergea la vânătoare par că s-au încheiat pentru el”, a declarat o sursă ziarului Daily Mail. Va fi pentru prima dată de când s-a însurat, când nepotul reginei lipseşte de la un eveniment de asemenea importanţă.

Decizia de a nu participa la această tradiţie istorică vine într-un moment destul de delicat, după apariţia zvonurilor privind faptul că Meghan Markle nu s-ar înţelege prea bine cu cumnata sa, ducesa de Cambridge. În asemenea măsură, încât însăşi regina a intervenit pentru a le obliga pe cele două să petreacă împreună seara de Crăciun, pentru a da o imagine de familie unită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: