Avea „curaj” să nu cedeze trecerea…

Duminică, la ora 16.52, pe când conducea autoturismul pe strada Depoului din municipiul Suceava, ajuns la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica, un localnic de 58 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, tot din municipiul Suceava. Potrivit IPJ, din accident nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 43 de ani şi de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului vinovat de producerea evenimentului, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, dosar ce va fi soluţionat procedural. (L.D.C.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI