Duminică, la Suceava

Concert de Crăciun al Filarmonicii Botoşani

Sâmbătă, de la ora 9, la Iulius Mall Suceava, se desfăşoară un concurs de şah pentru cei mici, organizat de Palatul Copiilor Suceava. În aceeaşi zi, de la orele 14 şi 15, prichindeii sunt invitaţi la atelierele de creaţie ale Creativ & Deco (participare gratuită; înscrieri, în limita locurilor disponibile, sâmbătă, la Centrul Info).

Duminică, de la ora 19, melomanii sunt aşteptaţi la un concert extraordinar de Crăciun, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani, sub bagheta lui Daniel Manasi. Invitată specială este soprana Elena Dincă Verica. Potrivit unui comunicat al centrului comercial sucevean, orchestra va interpreta partituri celebre, colinde româneşti şi melodii internaţionale de sezon.

Iulius Mall aminteşte că până la 23 decembrie găzduieşte, la parter, Expo Mineralia. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: