Peste 1300 de elevi din 86 de şcoli participă la concursul „Colind de Crăciun”

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, Shopping City Suceava, Asociaţia ”Plai Străbun”, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, organizează împreună cea de-a VIII-a ediţie a concursului judeţean „Colind de Crăciun”, eveniment în asociere cu Consiliul Judeţean Suceava, la care şi-au confirmat participarea 1367 de copii din 113 unităţi şcolare şi centre de asistenţă socială din judeţ.

Concursul „Colind de Crăciun” va fi organizat cu scopul promovării tradiţiilor bucovinene şi pentru evitarea fenomenului de marginalizare a copiilor aflaţi în dificultate.

Şcoli participante: 86 de unităţi şcolare şi centre de asistenţă socială (1367 elevi); 43 unităţi şcolare pentru secţiunea învăţământ primar; 64 unităţi şcolare pentru secţiunea învăţământ gimnazial; şase unităţi şcolare pentru secţiunea învăţământ liceal.

Juriul este compus din şapte membri, fiind coordonat de inspectorul şcolar pentru arte, prof. Loredana-Mihaela Ceică, şi de prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu, din partea Asociaţiei „Euroactiv”.

Invitatul special al evenimentului va fi interpretul de muzică populară Marius Zgâianu. Elevii de la Şcoala „Mihai Halunga” din Hănţeşti vor prezenta dansul căiuţilor şi harapilor, coordonaţi de înv. Dumitru Pînzaru şi prof. Asăvoaie Sergiu, directorul Şcolii Hănţeşti.

Daruri vor fi oferite de Moş Crăciun, cu ajutorul sponsorilor concursului, numeroase firme din judeţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: