Accident rutier provocat de un şofer beat

> Autorul faptei a fugit de la faţa locului

 Miercuri, în jurul orei 18.15, lucrătorii Poliţiei Oraşului Siret au fost sesizaţi de un localnic despre faptul că autoturismul proprietate, staţionat pe strada Laţcu Vodă din localitate, a fost acroşat de un alt autoturism, iar conducătorul auto vinovat de producerea incidentului a plecat de la faţa locului. În urma măsurilor operative întreprinse, oamenii legii au aflat despre cine este vorba, identificând pe conducătorul auto implicat în tamponare în persoana unui localnic în vârstă de 42 de ani. Acesta rostea cuvintele cu dificultate şi împrăştia în jurul său arome bahice, motiv pentru care a fost invitat să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul testării a indicat că şoferul avea o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Un alt şofer care s-a urcat la volanul maşinii cu mustul în freză a fost dibuit miercuri de o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea. Aceasta a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 60 de ani. Întrucât avea halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi el a primit „cadou” de sărbători posibilitatea de a redescoperi plăcerea deplasărilor pe jos şi un dosar penal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI