Atletism

Iubitorii sportului sunt aşteptaţi sâmbătă la „Cupa Moş Crăciun” în sala Areni

Sâmbătă, sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava, de la stadionul Areni, va fi gazda ediţiei 2018 a Cupei „Moş Crăciun” la atletism, o competiţie rezervată sportivilor legitimaţi şi nelegitimaţi din judeţul Suceava şi din judeţele învecinate. Cupa „Moş Crăciun” este organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Suceava. Concursul va începe la ora 10, atât la fete, cât şi la băieţi, cu proba de 60 de metri la copii I, fete şi băieţi, dar şi cea de 50 de metri, la copii II, III şi prichindei, fete şi băieţi. Va urma proba de pentasalt (5 paşi, două încercări) pentru copii I fete şi băieţi, juniori I, II şi III şi copii 1 – probele de 800 şi 1500 de metri fete şi băieţi, proba de 200 m rezervată copiilor II şi III, iar, la final, ştafeta Open 4×200 m fete şi băieţi.

„Înscrierile se fac până în ziua concursului, la ora 9.30. Taxa de participare este de 10 lei şi este obligatorie pentru fiecare participant. Profesorii sau antrenorii trebuie să prezinte un tabel cu viza medicală a fiecărui participant sau vor completa o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia copilul este apt pentru efortul fizic. Participanţii trebuie să prezinte o copie după certificatul de naştere sau după cartea de identitate” a declarat directorul concursului, Silviu Casandra.

La Cupa „Moş Crăciun”, organizatorii vor oferi premii constând în diplome, medalii şi alte surprize.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: