Eu sunt Moş Crăciunul tău !

Bucuria vine din lucruri mici! Aşa a prins viaţă o idee care a pornit din suflet pentru suflet. În acest sens, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, dna psiholog Elena Mihaela Pavăl a iniţiat un parteneriat împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Suceava, cu scopul de a sprijini copiii aflaţi în dificultate de a-şi  însuşi şi îmbunătăţi abilităţile privind iniţiativa, dedicaţia şi practica prin realizarea de activităţi ce promovează intens integrarea socială.

Voluntarii, elevi de liceu, s-au deplasat împreună cu  dna psiholog la Şcheia, pentru a bucura şi alţi copii. Într-o atmosferă de poveste, fiecare dintre cei prezenţi a retrăit momentele magice în care Moş Crăciun vine cu daruri. Cu toţii au cântat colinde şi şi-au amintit ce înseamnă să fii copil, să te bucuri de atenţia celor dragi şi să primeşti cadouri.

Activitatea vine cu dorinţa de a continua astfel de evenimente tocmai pentru a-i sensibiliza şi pe elevii de liceu că bucuria vine din lucruri mărunte, iar voluntariatul te ajută să fii mai bun.

„Mulţumim pentru sprijinul acordat, pentru dorinţa şi devotamentul  dnei psiholog Rodica Ungureanu/ CJRAE, care s-a implicat în derularea acestei activităţi” ne-a transmis psiholog Pavăl Elena Mihaela, CJRAE/CTIA Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: