În week-end

Târgul de turism al Bucovinei

> Sunt aşteptate peste 20 de agenţii de turism

 Agenţia tour-operatoare Need Tour România organizează, în zilele de 8 şi 9 decembrie, în incinta Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava, prima ediţie a Târgului de turism al Bucovinei, la care sunt aşteptate peste 20 de agenţii de turism expozante din Suceava, Botoşani, Neamţ, Rădăuţi şi Fălticeni.

Potrivit unui comunicat de presă, datorită bunei relaţii de colaborare cu agenţiile partenere din regiune, Need Tour şi-a propus să aducă ceva nou pasionaţilor de călătorii, astfel că a pus la cale organizarea unui târg de vacanţe cu oferte speciale pentru destinaţia Antalya, dar şi către alte destinaţii iubite de turiştii români şi promovate de agenţiile locale. Astfel, pentru suceveni, cele mai interesante oferte vor fi cele pentru destinaţia vedetă a anului 2018, Antalya (Turcia), cu zbor din Suceava.

Reamintim că agenţia Need Tour România a operat în acest an, în perioada 3 iunie – 16 septembrie, un zbor charter săptămânal de pe Aeroportul Suceava către Antalya, împreună cu compania aeriana Corendon Airlines.

Touroperatorul a anunţat deja că zborul charter Suceava – Antalya va fi operat şi în vara anului 2019. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: