Informare privind finalizarea proiectului „Achizitia de echipamente noi si performante pentru diversificarea activitatii S.C. Palagheanu Joinery S.R.L.”

04.12.2018
INFORMARE PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI
“ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE
PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. PALAGHEANU JOINERY S.R.L.” – COD SMIS: 113389
Implementat in perioada: 22.03.2018 – 31.12.2018
S.C. PALAGHEANU JOINERY S.R.L., cu sediul in, Oras Salcea, Str. Prunului nr. 11, Localitatea Plopeni, judetul Suceava, a finalizat implementarea proiectului „Achizitia de echipamente noi si performante pentru diversificarea activitatii S.C. PALAGHEANU JOINERY S.R.L.”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene in calitate de Autoritate de Management pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in calitate de Organism Intermediar pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: