Ţigări în valoare de peste 174.000 de lei, găsite de poliţiştii de frontieră într-un autoturism parcat la Brodina

Poliţiştii de frontieră din Brodina au găsit într-un autoturism aproape 15.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 174.000 de lei.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi, 27 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16, pe raza localităţii de frontieră Brodina, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, care era parcat pe marginea drumului.

„Din primele verificări, în acesta au fost identificate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care autoturismul a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor” a precizat comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menţionat că a fost efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, fiind astfel descoperite 14.800 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 174.100 de lei.

Totodată, autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: