Sucevean dat în urmărire internaţională, extrădat din Grecia şi încarcerat în arestul Poliţiei Suceava

Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Suceava, dat în urmărire internaţională, a fost a fost extrădat şi preluat din Grecia, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, miercuri, 28 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava au pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de Tribunalul Suceava faţă de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Suceava, prin care s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţia a arătat că bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii „constituirea unui grup infracţional organizat, în modalitatea aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup şi trafic de persoane”.

„Bărbatul care figura urmărit internaţional, a fost extrădat şi preluat din Grecia, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava” a menţionat Poliţia Suceava. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: