După ce o persoană a mâncat ardei iuţi la borcan

Suspiciune de botulism

O persoană din Rădăuţi este suspectă de botulism după ce a mâncat ardei iuţi la borcan. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a dispus suspendarea temporară de la vânzare a lotului respectiv, până la aflarea rezultatelor analizelor.

Produsul a fost achiziţionat dintr-un supermarket din Rădăuţi.

Directorul interimar al DSP Suceava, Liliana Grădinariu, a declarat că, iniţial, pacientul a fost internat la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Ea a arătat că lotul suspect de ardei iuţi la borcan din magazinul din Rădăuţi a fost blocat la vânzare şi că s-au recoltat probe atât din produs, cât şi probe biologice de la pacient. Aceste probe au fost trimise pentru analiză în vederea confirmării sau infirmării diagnosticului prezumtiv. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: