Amendat de două ori, pentru aceeaşi greşeală

> Un tânăr a depăşit o maşină încălcând linia continuă; după ce a fost amendat, a comis aceeaşi greşeală, reţinându-i-se permisul şi dovada înlocuitoare

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Muşeniţa, a fost amendat de două ori, duminică, pentru că a depăşit linia continuă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tânărul a condus autoturismul pe DN 17A din comuna Marginea, pe direcţia Marginea – Rădăuţi, şi a efectuat o manevră de depăşire încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 725 lei, luându-se şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

Acelaşi şofer, imediat după pornirea de pe loc în urma controlului auto, a efectuat din nou o manevră de depăşire a unui autovehicul, încălcând din nou marcajul longitudinal continuu simplu care desparte sensurile de mers.

Şoferul a fost din nou sancţionat cu amendă de 725 lei, luându-se şi măsura complementară de reţinere a dovezii înlocuitoare a permisului.

Şoferul a fost sancţionat cu două amenzi în cuantum total de 1740 lei, urmând ca permisul de conducere să-i fie suspendat pentru 60 de zile, precizează Poliţia Judeţeană Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI