200.000 de lei pentru „Revelionul sucevenilor 2018-2019”

 Municipiul Suceava se asociază cu societatea comercială Attrius Developements Iaşi în scopul finanţării şi organizării în comun a acţiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Revelionul sucevenilor 2018-2019”. Asocierea este valabilă pentru intervalul 10 – 31decembrie 2018 şi priveşte manifestările care se vor desfăşura în parcarea Iulius Mall Suceava în noaptea de trecere dintre ani. Potrivit contractului de asociere, contribuţia municipiului constă în alocarea din bugetul local a sumei de 150.000 de lei şi în coordonarea evenimentelor programate prin proiect. La rându-i, firma Attrius Developements Iaşi va participa în asociere cu suma de 50.000 de lei, punând la dispoziţie, în acelaşi timp, parcarea Iulius Mall Suceava.

„Necesitate realizării acestui proiect se datorează, în primul rând, dorinţei de promovare a culturii acestei regiuni, dar şi a talentelor artiştilor suceveni. Evenimentul se adresează cetăţenilor suceveni în calitatea de spectatori, dar şi turiştilor care se află în Suceava în această perioadă. Scopul proiectului îl reprezintă promovarea municipiului, ca gazdă, a unor evenimente cultural-artistice realizate de mari artişti” se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre de Consiliul Local, iniţiat de primarul Ion Lungu, în care se mai menţionează că obiectivul principal constă în „promovarea şi popularizarea culturii şi tradiţiilor din municipiul Suceava”.

La Revelionul 2016-2017, bugetul total a fost de 150.000 de lei; 100.000 lei din vistieria municipală, diferenţa reprezentând coparticiparea supermarketului amintit. Cu prilejul Revelionului 2015-2016, de la bugetul municipiului Suceava s-au alocat doar 50.000 de lei, o sumă de trei ori mai mică faţă de cea propusă la această dată. Tot atunci, Iulius Mall a pus la dispoziţie parcarea proprie, iar pentru susţinerea respectivelor manifestări a participat cu 50.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: