Robert De Niro divorţează la 75 de ani, după 20 de ani de căsnicie

 Presa internaţională anunţă separarea actorului Robert De Niro de cea care i-a fost alături mai bine de 20 de ani.

Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, şi De Niro, 75 de ani, au doi copii împreună: un băiat, Elliot (20 de ani) şi o fată, Grace (6 ani). Divorţul lor urmează să fie oficializat în câteva săptămâni, notează pagesix.com.

Cei doi s-au cunoscut în 1987, pe când Grace lucra la un restaurant din Londra. S-au căsătorit abia în 1997, însă doi ani mai târziu au fost foarte aproape de a se separa, actorul fiind pregătit să ceară custodia fiului său. Divorţul nu s-a finalizat atunci, iar cuplul şi-a reînnoit jurămintele în 2004, într-o ceremonie la care au luat parte, printre alţii, actorii Martin Scorsese, Meryl Streep şi Ben Stiller.

Grace Hightower a fost a doua soţie a lui De Niro. El a mai fost căsătorit cu Diahnne Abbott, între 1976 şi 1988. Au avut împreună un băiat, Raphael. Actorul a adoptat-o şi pe fiica dintr-o căsătorie anterioară a lui Diahnne, pe nume Drena.

Starul mai are doi băieţi gemeni – Julian Henry şi Aaron Kendrick – rezultatul unei relaţii de durată cu fostul fotomodel Toukie Smith, încheiată în 1996, la un an după naşterea celor doi copii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: