Nechifor:

El nu lovea în „buna guvernare”?

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-a dovedit că informaţiile sale sunt, ca de obicei, cele reale şi că acum a devenit public că senatorul Ioan Stan a semnat scrisoarea puciştilor din PSD prin care se cerea demisia sau demiterea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Nechifor a spus că a constatat că joi, n.r., liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan îl certa foarte rău pe preşedintele Klaus Iohannis şi, probabil, pe bună dreptate, pentru că acesta a amânat numirea a doi miniştri.

„Nu ştiu dacă e cel mai în măsură (Ioan Stan să critice – n.r.) pentru că spunea despre Klaus Iohannis că blochează bunul mers al guvernării prin amânarea numirii unor miniştri în Cabinetul Dăncilă II. Mă întreb în ce măsură scrisorica domnului Stan din 17 august, din solidaritate cu puciştii din PSD, acea scrisoare prin care cereau demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, nu avea în vedere blocarea bunei guvernări? Oare domnul Stan, numit de domnul Dragnea, domnul Stan dorindu-i capul domnului Dragnea, nu lovea la rădăcina guvernării PSD-ALDE?”, a întrebat Nechifor.

El a subliniat că a spus lucrurilor pe nume în urmă cu circa două luni când a afirmat că Ioan Stan a semnat acea scrisorică.

„Domnul Stan a negat categoric şi a spus că sunt invenţii ale Pro România şi ale mele. Iată că nu sunt invenţii, sunt documente, deja documente istorice. Cred că este cea mai consistentă scrisoare a PSD, sunt peste 20 de semnatari”, a spus Nechifor.

El a arătat că la locul 18 este Stan Ioan şi semnătura olografă.

„Domnul Stan, era bine dacă eraţi viteaz până la capăt! Din păcate, laşitatea şi neputinţa sunt caracteristici pe care PSD le are acum la nivel de leadership. În afară de Gabriela Firea şi Paul Stănescu, toţi cei 28 de pucişti au fugit care-ncotro, nu şi-au asumat”, a spus Nechifor.

Deputatul menţionat că a făcut aceste precizări doar pentru că doreşte să se înţeleagă că atunci când vorbeşte în spaţiul public o face în cunoştinţă de cauză, în baza unor documente, pe chestiuni concrete.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: