Dacă preşedintele Klaus Iohannis se mişca mai cu talent, Guvernul PSD – ALDE ajungea la 100 de miniştri în An Centenar. Aşa, i-a stopat la 70…

Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, vineri, că scopul PSD – ALDE a fost să atingă în An Centenar la 100 de miniştri, apreciind că decizia lui Klaus Iohannis de a amâna desemnarea a doi miniştri încurcă planurile coaliţiei aflate la guvernare.

„Sigur că nu e bună amânarea asta a lui Klaus Iohannis.Dacă se mişca mai cu talent, probabil că Guvernul PSD – ALDE ajungea la 100 de miniştri în An Centenar. Ceea ce era un lucru important. Au început guvernarea de doi an şi deja sunt la cifra de 70 de miniştri. Dacă Iohannis se mişca mai repede, cred că apucau să mai facă 30 de schimbări. În Parlament mai sunt parlamentari care nu au ajuns încă miniştri”, a spus Nechifor.

El a arătat că preşedintele Klaus Iohannis greşeşte că nu dă curs acestor modificări care sunt apanajul prim-ministrului şi „au în spate decizii importante din CEX al PSD”.

Nechifor a adăugat că, aşa cum ne-a obişnuit, Klaus Iohannis decide un pic mai greu.

Totodată liderul Pro România consideră că preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte să fie suspendat din funcţie pentru a se reinventa.

„De-a lungul timpului, a fost vehiculată teza suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis dacă acesta nu ar face ceea ce trebuie. În fapt nu a fost vreodată planul real de a-l suspenda pe Klaus Iohannis. Dorinţa intimă a preşedintelui este să fie suspendat. El se cere suspendat, vrea lucrul acesta, i-ar prii de minute, dar PSD doar aruncă cu piatra, bagă băţul prin gard, dar nu va face niciodată acest lucru pentru că ar fi cea mai mare prostie. L-ar reinventa”, a declarat Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: