În cadrul unei acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

Sancţiuni de aproximativ 28.000 de lei aplicate de poliţiştii suceveni

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi cei din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie, în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava şi ai Direcţiei Silvice Suceava, au organizat, în perioada 13 – 20 noiembrie a.c., acţiuni punctuale pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării şi prelucrării masei lemnoase.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, au fost efectuate 33 de acţiuni şi controale, fiind constatate trei infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.759 lei.

„Poliţiştii au ridicat în vederea stabilirii provenienţei 26,53 mc de material lemnos, în valoare de 6.632 lei, din care faptic 11,23 mc şi valoric, 15,30 mc” a mai arătat IPJ Suceava. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: