Descoperite de poliţiştii de frontieră din Vama Siret

Mii de baxuri cu pachete de ţigări, disimulate în colete cu rigips şi vată minerală

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret împreună cu lucrătorii vamali au descoperit mii de baxuri cu pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse în două automarfare care transportau colete cu rigips şi vată minerală.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 1, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-au prezentat, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni polonezi care conduceau două automarfare marca DAF.

Din primele verificări s-a constatat că cei doi şoferi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, plăci de rigips şi vată minerală din Polonia.

„În baza analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra celor două mijloace de transport, deoarece exista suspiciunea că în acestea se află o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană. Astfel, au fost descoperite, disimulate în vederea sustragerii de la controlul vamal, mii de baxuri cu ţigări ascunse, prin metoda capac, în coletele cu materialele de construcţii” a spus comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Acesta a precizat că întreaga cantitate de ţigări va fi ridicată în vederea confiscării pentru continuarea cercetărilor. În momentul de faţă, cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră; în funcţie de rezultatul acestora se vor lua măsurile legale ce se impun. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: