Pe scena USV

Regal muzical de Ziua Bucovinei

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, miercuri, 28 noiembrie a.c., de Ziua Bucovinei, un „Regal muzical” oferit de Corala „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Evenimentul se va desfăşura de la ora 14, în atrium – corp E al USV, şi va cuprinde cântece patriotice, romanţe, prelucrări folclorice.

Înfiinţată în primă formă în anul 1867, Corala „Ciprian Porumbescu” Suceava se prezintă astăzi ca fiind un cor de sine stătător ce are la bază autofinanţarea. Cu toate acestea, membrii coralei (atât în varianta mixtă, cât şi în varianta de fete) au reuşit în ultimii 7 ani să susţină 140 de concerte în diaspora şi să aducă României cinci medalii de aur şi şapte de argint la cele mai importante concursuri corale mondiale. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: