Justin Bieber şi Hailey Baldwin confirmă pe reţele de socializare că s-au căsătorit

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin confirmă pe reţele de socializare că s-au căsătorit, la două luni după ce s-a aflat că cei doi au certificat de căsătorie.

Hailey Baldwin, născută în Arizona, şi-a schimbat numele pe Instagram în Hailey Bieber, în timp ce cântăreţul şi-a actualizat statutul cu postarea „Soţia mea este minunată”, alături de o fotografie în care cei doi apar ţinându-se de mână, relatează Reuters sâmbătă. În această vară, au apărut informaţii potrivit cărora Bieber s-a logodit cu Baldwin, 21 de ani, fiica actorului Stephen Baldwin, fapt pe care ei l-au negat la vremea respectivă, iar în septembrie unele surse indicau că cei doi au un certificat de căsătorie eliberat în SUA.

Justin Bieber, 24 de ani, este a doua vedetă după cântăreaţa Katy Perry care a ajuns la 100 de milioane de urmăritori pe Twitter şi milioane de fani ai săi sunt foarte interesaţi de viaţa lui personală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI