În decembrie

Cea de-a IV-a ediţie a concursului OSF Hackathon

 OSF Global, companie multinaţională de dezvoltare software, soluţii eCommerce şi cloud, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează în perioada 10-14 decembrie a.c. cea de-a IV-a ediţie a concursului OSF Hackathon.

Potrivit organizatorilor, OSF Hackathon este un proiect cu tradiţie dedicat studenţilor suceveni, ce încurajează gândirea creativă şi spiritul inovativ al tinerilor, completându-le cu noţiuni de leadership, marketing sau management. Astfel, concurenţii vor învăţa ce înseamnă drumul de la idee la produs. Prin intermediul acestui proiect, OSF Global îşi propune să aducă educaţia academică mai aproape de practicile şi contextul pieţei de muncă actuale.

„Hackathon este modalitatea noastră de a alinia cunoştinţele obţinute de studenţi în instituţiile academice cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii. Încă de la prima ediţie, ne-am propus să le oferim studenţilor oportunitatea de a înţelege procesul de planificare al unui proiect real, de la faza de documentare şi până la testarea produsului final, de a lucra eficient în echipe, ţinând cont, în acelaşi timp, de timpul disponibil, dar şi de a-şi testa creativitatea şi imagina. Ne bucurăm că în fiecare an reuşim să oferim studenţilor o modalitate de a pune în practică ceea ce-i pasionează” a declarat Alexandra Gazda, Quality Director & DPO.

Alături de specialiştii OSF, studenţii au posibilitatea de a înţelege procesul de configurare al unor tehnologii utilizate în cadrul companiei, cum sunt serverele securizate sau maşinile virtuale şi chiar să descopere tehnologii de ultimă generaţie.

Etapa de înscriere a participanţilor se desfăşoară până la 5 decembrie, urmând ca startul concursului să aibă loc pe 10 decembrie, odată cu anunţarea cerinţelor proiectului tehnic. Toţi cei interesaţi să participe la cea de-a IV-a ediţie a concursului OSF Hackathon pot aplica direct pe site-ul Osf-global.com/hackathon.

Participanţii la această ediţie au ocazia de a câştiga premii în bani, pentru locurile I, II şi III, precum şi premii speciale. Dincolo de acestea, prin intermediul OSF Hackathon, studenţii suceveni au şansa de a câştiga experienţă alături de specialişti IT de top şi de o companie competitivă la nivel internaţional.

„Şansa unei viitoare angajări în cadrul companiei rămâne cel mai important beneficiu evidenţiat de participanţii ediţiilor anterioare” a mai arătat sursa citată. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: