Pomul de Crăciun a fost instalat în centrul Sucevei

> Viceprimarul Marian Andronache: Are 14 metri înălţime, provine din zona Pojorâta şi va fi ornat cu peste 70.000 de luminiţe

Pomul de Crăciun a fost adus vineri seara în municipiul Suceava şi a fost montat în centrul oraşului, urmând să fie ornat cu peste 7 km de instalaţie luminoasă.

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a declarat că Pomul de Crăciun este un molid recoltat de pe raza Ocolului Silvic Pojorâta şi că mulţumeşte Direcţiei Silvice Suceava care, şi în acest an, a asigurat pomii de Crăciun în municipiul Suceava.

El a spus că acesta are o înălţime de 14 metri şi că urmează să fie ornat.

Potrivit viceprimarului, noua instalaţie luminoasă pentru Pomul de Crăciun are o lungime de peste 7 km şi 70.850 de beculeţe, pentru fiecare crenguţă a pomului.

„Instalaţia are 70.850 de beculeţe care se montează pe fiecare crenguţă. Sunt becuri albe, cu lumină rece sau caldă, cu jocuri de lumini” a declarat Marian Andronache.

Pomul de Crăciun va fi inaugurat în seara de 28 Noiembrie, când se serbează şi împlinirea a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara. (N.B.; Foto: Cătălin Lupu/Facebook)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: