În toiul nopţii de sâmbătă spre duminică

O casă din Bosanci, ameninţată de flăcări

Aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bosanci, au fost solicitaţi să intervină după ce flăcări violente ameninţau să cuprindă o casă de locuit din bătătura unei gospodării particulare situate pe raza localităţii Bosanci. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, salvatorii au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din camera centralei termice, cu pericol de propagare la casa de locuit. În încercarea de a stinge flăcările, două tinere femei, în vârstă de 20 şi, respectiv, 28 de ani, au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare, iar una dintre ele, şi la nivelul feţei. Pompierii paramedici le-au acordat primul ajutor medical, iar ulterior au transportat cele două victime la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Focul a mistuit mase plastice, peleţi, o motocoasă şi izolaţia boilerului, degradând echipamentul electric al centralei termice. Cercetările efectuate ulterior au stabilit că necazul a pornit din cauza modului greşit de aprindere a focului în centrală, cele două femei încercând să pornească centrala folosind benzină. Incendiul a fost lichidat înainte ca flăcările să se extindă şi la casa de locuit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: