În judeţul Suceava

„Moromeţii 2”, va avea trei proiecţii de gală în prezenţa echipei

„Moromeţii 2”, va avea trei proiecţii de gală în judeţul Suceava în prezenţa echipei, prima fiind programată pe 22 noiembrie, la Suceava, Cinema City, de la ora 18. Biletele sunt disponibile online pe Cinemacity.ro şi la casieria cinematografului, anunţă organizatorii.

A doua zi, pe 23 noiembrie, caravana ajunge la Gura Humorului, unde vor avea loc două proiecţii, la Casa de Cultură, de la ora 13 (proiecţie specială), respectiv 18:00 (proiecţie de gală în prezenţa echipei). Biletele au fost puse în vânzare la casieria Casei de Cultură Gura Humorului.

Aflăm că pelicula a ajuns pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului a pornit într-o caravană prin ţară din 29 octombrie şi a trecut deja prin mai multe oraşe – Oradea, Piatra Neamţ, Hunedoara, Zalău, Deva, Oravia, Reşiţa, Caransebeş, Vulcan, Petroşani, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Caracal, Turda, Arad, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca. Turneul de promovare pornit de distribuitorul Transilvania Film şi-a propus să ajungă în aproape 60 de oraşe, organizându-se proiecţii şi în spaţii alternative de cinema, astfel încât pelicula să poată fi văzută de cât mai mulţi spectatori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: