Fotbal, juniori U-19

Echipa LPS Suceava a ratat la mustaţă calificarea în sferturile de finală ale Cupei României

Echipa Under 19 de la LPS Suceava a ratat la mustaţă calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. În optimi, formaţia pregătită de Răzvan Bîgu a fost eliminată greu, la loteria penaltiurilor, de gruparea Sporting Juniorul Vaslui, într-o partidă disputată pe terenul sintetic din cartierul George Enescu.

Oaspeţii au început mai bine jocul şi au marcat două goluri, însă sucevenii şi-au revenit rapid şi au izbutit să egaleze până la pauză, graţie reuşitelor semnate de Bejenar şi Manolea. Repriza secundă a continuat sub semnul echilibrului, fără ca vreuna dintre formaţii să izbutească să se desprindă pe tabela de marcaj, în ciuda ocaziilor care n-au lipsit la cele două porţi. Suspansul a continuat şi la loviturile de departajare, acolo unde formaţia oaspete avea să se impună, în cele din urmă, cu scorul general de 12-11.

„Nu am ce să le reproşez băieţilor, care au arătat determinare şi spirit de luptă în compania unei echipe foarte puternice, care se luptă an de an pentru titlul naţional, adunând jucători din toată România. Am demonstrat că avem valoare, că putem juca de la egal la egal cu orice adversar, şi cred că la fel de bine puteam să fim noi cei care să ne calificăm mai departe. Nu trebuie neglijat faptul că aceşti copii activează cu bune rezultate şi în Liga a IV-a, unde Liceul cu Program Sportiv se află pe tabloul de concurs începând cu sezonul în curs” a declarat antrenorul Răzvan Bîgu.

În partida cu Sporting Juniorul Vaslui, LPS Suceava a evoluat în următoarea alcătuire: Cosma – Coajă, Sâicu, Manolea, Boca – Bejenar, Mărăcineanu – Baicu, Sahlean, Parasca – Plăcintă. Au mai intrat Camilar, Cazacu, Robciuc şi Malanca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: