CSM Suceava a câştigat la pas disputa cu CSM Râmnicu Sărat

> În etapa a V-a a Seriei Est, CSM Suceava – CSM Rîmnicu Sărat 3-0 (15, 11, 13)

Şi în cadrul rundei a V-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu, a folosit cea mai tânără garnitură pe care a avut-o la dispoziţie. Elevii săi i-au răsplătit încrederea câştigând clar în faţa celor de la CSM Râmnicu Sărat cu scorul de 3-0 (15, 11, 13).

Tot mai inspiraţi şi mai încrezători în forţele proprii, tinerii jucători suceveni nu au avut nicio problemă în niciunul din cele trei seturi disputate, reuşind chiar faze de spectacol. S-a putut lesne observa faptul că ei continuă să acumuleze experienţă şi să fie din ce în mai degajaţi. Cum principalul obiectiv al formaţiei CSM Suceava este promovarea tinerei generaţii, se poate spune că echipa se află pe drumul cel bun şi că o parte din jucătorii care şi-au făcut ucenicia în sala „Unirea” au şansa de a ajunge să joace în voleiul „mare”.

Pentru CSM Suceava în partida cu CSM Râmnicu Sărat au jucat: Marius Gontariu, Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: