Ţigări de contrabandă de aproximativ 20.000 lei, descoperite de poliţişti

Doi bărbaţi, de 35 şi de 38 de ani, din municipiul Suceava, sunt cercetaţi pentru contrabandă, după ce, vineri dimineaţa, în urma unui control în trafic, la Rădăuţi, poliţiştii au descoperit în maşina lor ţigări de contrabandă de aproximativ 20.000 lei.

Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 5, patrula din cadrul Secţiei de poliţie nr. 3 Marginea şi un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier – Poliţia Municipiului Rădăuţi au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi.

La volan se afla un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava, iar pe bancheta din dreapta – faţă, în calitate de pasager, a fost identificat şi legitimat un alt bărbat, de 38 de ani, tot din Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au constatat că în portbagaj se aflau mai mulţi saci, în interiorul cărora se aflau pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă legală.

„Având în vedere cele constatate, s-a procedat la conducerea autoturismului şi a celor două persoane la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. În urma controlului amănunţit, în sacii respectiv au fost găsită disimulată cantitatea de 8900 ţigări” a arătat IPJ Suceava.

În portbagajul autoturismului, în compartimentul roţii de rezervă, a fost identificată cantitatea de 6000 bucăţi ţigarete. În zona podelei autoturismului din partea din spate, în faţa banchetei, sub preşuri, a fost identificată cantitatea de 2100 bucăţi ţigarete.

Într-un compartiment aflat între plafonul autoturismului şi cupolă, au fost identificate 4160 bucăţi ţigarete.

„În urma inventarierii a rezultat că cei doi transportau 21.160 ţigarete fără documente legale de provenienţă. Cantitatea de ţigarete şi autoturismul utilizat au fost confiscate. Valoarea prejudiciului estimativ este în sumă de circa 19.500 lei, iar al autoturismului confiscat este în sumă de circa 4000 euro” a menţionat Poliţia Judeţeană Suceava. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: