În cadrul unor acţiuni pentru prevenirea faptelor de contrabandă şi comerţ ilicit

Sancţiuni de peste 180.000 lei aplicate de poliţişti

Poliţiştii suceveni au aplicat, joi, 15 noiembrie a.c., sancţiuni în valoare de 182.700 lei în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea faptelor de contrabandă, precum şi pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava a organizat, joi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei şi a comerţului ilicit, în

cadrul căreia au fost verificate 50 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale.

Astfel, au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 159.000 lei, toate la Legea nr.12/1990 republicată. De asemenea, s-au mai confiscat bunuri în valoare de 2.310 lei, constând în produse industriale.

Şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava şi cei ai compartimentelor de investigare a criminalităţii economice Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, împreună cu reprezentanţii DSVSA Suceava, au organizat o acţiune pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combateri ilegalităţilor în pieţe, târguri şi oboare.

În cadrul acţiunii au fost verificate 24 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale.

Poliţia Suceava a arătat că a fost constatată o infracţiune, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 23.700 lei şi s-au confiscat bunuri în valoare de 3.450 lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi produse industriale. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: