USR Suceava cere stoparea lucrărilor la faţada Palatului Administrativ:

Heirupismele cultivate exagerat, chiar şi cu bune intenţii, pe final de An Centenar, riscă să producă daune ireparabile

Preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a cerut, joi, stoparea lucrărilor la faţada Palatului Administrativ din Suceava.

„Fără a se ţine cont de temperaturile negative care vor urma în zilele/ nopţile următoare, faţadele Palatului Administrativ – monument istoric de categorie B – sunt spălate acum cu apă sub presiune, fiind supuse inevitabil riscului de apariţie a fisurilor şi a desprinderii stratului de tencuială de zidăria clădirii, contrar oricăror norme de conservare a patrimoniului” se arată într-un comunicat.

Astfel, USR Suceava lansează pe această cale un apel către autorităţile competente, pentru stoparea imediată a acestor lucrări, care vor putea fi reluate numai în condiţii meteorologice favorabile.

„Continuarea lucrărilor pune în pericol atât clădirea Palatului Administrativ, cât şi siguranţa pe termen lung a pietonilor. Heirupismele cultivate exagerat, chiar şi cu bune intenţii, pe final de An Centenar, riscă să producă daune ireparabile”, susţine Teodora Munteanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: