Pentru perioada iernii

Drumul Transrarău (Chiril – Rarău) a fost închis oficial

> Drumul DN 17 D, între Şanţ şi Cârlibaba, este închis, de asemenea, până la sfârşitul lunii martie

 Începând de joi, 15 noiembrie, drumul judeţean Chiril – Rarău a fost închis oficial pe perioada de iarnă. La fel, a fost închis traficului şi drumul DN 17 D între Şanţ şi Cârlibaba.

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a anunţat pe pagina sa de socializare că, de joi, drumul judeţean Transrarău, Chiril – Rarău este închis în mod oficial pe perioada de iarnă.

Accesul pe Masivul Rarău se va putea face în continuare prin Pojorâta, urmând ca acest tronson de drum să fie deschis circulaţiei şi inclus între traseele care sunt deszăpezite.

Centrul Infotrafic a anunţat că s-a închis şi drumul naţional DN 17D, între Şanţ (judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (judeţul Suceava), pe tronsonul kilometric 86 – 103, din cauza nivelului IV de viabilitate, până la data de 31 martie 2019. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: