Azi, la USV, proiecţii de film în prezenţa actorilor

„Coborâm la prima”

Grupul de Iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Bucovina organizează sâmbătă, 17 noiembrie a.c., începând cu orele 14, apoi 17 şi 19, în Auditorium „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, proiecţia filmului „Coborâm la prima”, în regia lui Tedy Necula, în prezenţa actorilor. Astfel, sucevenii vor avea ocazia să se întâlnească cu Adrian Paduraru, Constantin Cotimanis, Dan Murzea, Francesca Leonte, Teodora Mareş şi Victoria Cociaş.

Filmul va rula de la ora 14 pentru elevi de clasele a XI-a şi a XII-a şi studenţi, în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu liceele, iar de la orele 17 şi 19 pentru publicul larg „care îşi doreşte să vizioneze filmul şi să sprijine Grupul de Iniţiativă în demersul de înfiinţare a Fundaţiei Comunitare Bucovina, fundaţie care va avea rolul de a crea şi susţine cauze şi nevoi existente din comunitatea bucovineană” aflăm dintr-un comunicat.

Ni se precizează că biletul constă „într-o donaţie recomandată de minim 15 lei”, iar fondurile vor fi folosite în dezvoltarea de proiecte pentru comunitate.

Rezervările pot fi făcute accesând linkul de pe eveniment (https://www.facebook.com/events/2464283446945935/) şi la tel. 0747622180.

„Acest proiect este realizat în premieră în Suceava cu sprijinul Universităţii «Ştefan cel Mare» şi al Asociaţiei «Românii care se ajută»” ne-au mai comunicat organizatorii. (A.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: