Mândri că sunt românaşi

Sub această deviză, elevii claselor primare ale Şcolii Gimnaziale „Ioan Băncescu” Adâncata şi-au manifestat, în an centenar, bucuria de a fi români, prin participarea la un flashmob. Purtând la mână eşarfe în culorile tricolorului, ei au dansat în curtea şcolii, în sincron, o suită de dansuri care s-a încheiat cu o frumoasă horă.

Activitatea s-a desfăşurat pe 9 noiembrie 2018 şi face parte din proiectul educaţional „Centenar 2018 – Un secol împreună”. Scopul acestei activităţi a urmărit revitalizarea sentimentului patriotic şi educarea elevilor în spiritul valorilor naţionale.

Elevii s-au bucurat de aprecierea doamnei director Crăciunescu Maria, a profesorilor din şcoală, a colegilor de gimnaziu şi a părinţilor. (Prof. HORĂTĂU LUMINIŢA şi prof. RUSU NICULINA, Şcoala Gimnazială „Ioan Băncescu” Adâncata)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: