Fălticeni

Femeie accidentată grav de o maşină, în timp ce traversa prin loc nepermis

O femeie în vârstă de 45 de ani, din Fălticeni, a fost accidentată de o maşină în timp ce traversa o stradă prin loc nepermis.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că miercuri, 14 noiembrie a.c., la ora 9.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Maior Ioan, din municipiul Fălticeni, un localnic de 18 ani a surprins şi accidentat grav o femeie de 45 de ani, din localitate, angajată în calitate de pieton în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a arătat IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI