Familia, colegii şi elevii Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, ca şi prefectul de Suceava, au aprins lumânări şi au depus flori în locul în care maiorul de jandarmi Irina Airinei a fost accidentată mortal

Membrii familiei maiorului de jandarmi Irina Airinei, colegi şi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, dar şi prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, au asistat, ieri, îndureraţi, la o slujbă de pomenire oficiată de preotul militar al şcolii în locul în care maiorul şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită în timp ce traversa strada împreună cu fetiţa sa de un an şi jumătate pe trecerea de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava de o maşină condusă cu viteză de un tânăr de 26 de ani.

La locul accidentului au fost aprinse lumânări şi au fost depuse flori în memoria Irinei Airinei.

Colegii maiorului decedat o cunoşteau ca o femeie plină de viaţă, plină de energie, mereu entuziastă şi cu zâmbetul pe buze.

„Este un moment foarte greu. Noi suntem puţine cadre militare femei şi am avut o legătură foarte strânsă. Este un moment destul de greu, dificil de depăşit şi de aceea cuvintele sunt de prisos. Noi ne-o vom aminti ca pe o persoană cu un zâmbet frumos, cu un chip vesel şi plin de viaţă” a spus locotenent Anişoara Nistor.

Comandantul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, col. Ionel Postelnicu, a spus că toţi colegii, elevii şi absolvenţii şcolii sunt profund îndureraţi de dispariţia maiorului Irina Airinei. El a mai spus că sunt alături şi de familie şi speră ca veştile privind starea de sănătate a fetiţei să fie îmbucurătoare.

Potrivit informaţiilor de până ieri, fetiţa era în stare comatoasă şi se încerca transferul ei la un spital din Bucureşti.

Participanţii la momentul de pomenire erau cu lacrimi în ochi şi nu puteau înţelege cum s-a putut produce o asemenea tragedie.

O suceveancă aflată în zonă chiar l-a interpelat pe unul dintre poliţiştii care dirijau circulaţia, cerându-i să fie mai prezenţi în trafic pentru a preveni astfel de accidente. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI