Un bărbat din Bogdăneşti a fost atacat de urs

> El a ajuns la spital în stare gravă, cu mandibula sfărâmată şi vena jugulară secţionată

 Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Bogdăneşti, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în stare gravă, cu mandibula sfărâmată şi vena jugulară secţionată.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat că pacientul a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicul i-a acordat îngrijiri medicale pentru stoparea hemoragiei, în condiţiile în care bărbatul avea mandibula sfărâmată şi vena jugulară secţionată.

El a menţionat că pacientul a fost transferat apoi la SJU Suceava, unde a suferit o intervenţie chirurgicală efectuată de medicul Teodor Lucian Grecu.

În prezent, bărbatul este internat în Compartimentul BMF.

Dr. Mihai Ardeleanu a subliniat că intervenţiile celor doi medici de la Fălticeni şi Suceava au fost salvatoare pentru pacient.

Inspectorul-şef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, a declarat că, din ceea ce a înţeles, bărbatul a fost atacat în timp ce se întorcea acasă şi era în afara pădurii, între două fonduri cinegetice, Râşca şi Bogdăneşti.

El a spus că în astfel de cazuri se face solicitare către Ministerul Mediului pentru aprobarea recoltării ursului agresiv, urmând ca gestionarul fondului de vânătoare să recolteze exemplarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: