Dan Ioan Cuşnir, caustic, îl felicită pe primarul Ion Lungu pentru colecţia de diplome de excelenţă:

„Sunt inutile şi irelevante”

> Potrivit lui, era mai bine ca Suceava să fie un oraş excelent, condus de un primar modest, decât un oraş modest condus de un colecţionar de diplome

 Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, consideră că diplomele de excelenţă obţinute de primarul Ion Lungu în cadrul Galei Asociaţiilor Municipiilor (AMR) din România sunt inutile şi irelevante şi crede că era mai bine ca oraşul Suceava să fie excelent, iar primarul modest, decât un oraş modest condus de un colecţionar de diplome.

„Îl felicit pe Ion Lungu pentru colecţia de diplome de excelenţă – inutile şi irelevante” a comentat Cuşnir pe pagina sa de socializare cu privire la Trofeul de Excelenţă în Administraţie obţinut de municipiul Suceava la Gala AMR care s-a desfăşurat luni seara.

„Decât să îşi împartă între ei diplome, nu mai bine s-ar preocupa de Suceava, care poate ar deveni un oraş excelent condus de un primar modest? În schimb au făcut exact pe dos: după 14 ani de Ion Lungu, Suceava este un oraş modest condus de un înfumurat colecţionar de diplome lipsite de relevanţă. Încă puţin şi ni se va cere să ne adresăm lui Ion Lungu cu apelativul «excelenţă»” a apreciat Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: