Medicul Liliana Grădinariu a preluat conducerea interimară a DSP Suceava

Medicul Liliana Grădinariu a preluat, oficial, de ieri, conducerea interimară a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a emis, miercuri, ordinul prin care i se deleagă Lilianei Grădinariu atribuţiile specifice postului de director executiv al DSP Suceava.

Perioada de interimat va fi asigurată până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei prin organizarea unui concurs.

Liliana Grădinariu este inspector în cadrul DSP Suceava.

DSP Suceava a rămas fără conducere executivă după ce Cătălina Zorescu, director adjunct al DSP Suceava, care asigura interimatul funcţiei de director executiv, a renunţat la această funcţie pentru a prelua, de la 1 noiembrie, un post de medic primar epidemiologie cu normă întreagă în Compartimentul Supraveghere Epidemiologică şi Control Boli Transmisibile, după ce a promovat concursul organizat pentru acest post. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: