Pe fondul anunţării de precipitaţii mixte

Inspecţie la parcul de deszăpezire şi stocurile de antiderapanţi

> „Sperăm că, aşa cum nu au fost probleme în alte ierni, să nu avem nici de această dată” a declarat primarul Ion Lungu > „Fac apel la suceveni să-şi echipeze maşinile în mod corespunzător” a punctat viceprimarul Lucian Harşovschi, adăugând că „întotdeauna este loc de mai bine”

Primăria Municipiului Suceava are funcţional programul pentru sezonul rece noiembrie 2018 – martie 2019. Primarul Ion Lungu a informat ieri că, pe fondul scăderii temperaturii şi al anunţării de probabile precipitaţii mixte, va face şi inspecţia anuală a utilajelor pentru deszăpezire şi combaterea gheţuşului, cât şi a stocurilor de materiale antiderapante.

„Se anunţă ninsori, de aceea vom face vizita în teren la firma Diasil, în Lunca Sucevei, acolo unde există utilajele şi stocurile de antiderapant” a declarat primarul.

Diasil Service are 34 de utilaje, respectiv 29 de autospeciale multifuncţionale şi trei încărcătoare, în depozite fiind 1.440 de tone de sare vrac şi 250 de tone de materiale antiderapante. Lungu a precizat că de pe 15 noiembrie îşi începe activitatea şi dispeceratul de iarnă, activ până la finele lui martie anul viitor. „Sperăm că, aşa cum nu au fost probleme în alte ierni, să nu avem nici de această dată. Sigur, când va ninge, nu se va putea interveni pe toate străzile deodată. Au prioritate, în primul rând, bulevardele principale, după care se va interveni şi pe celelalte” a spus primarul Ion Lungu. Viceprimarul Lucian Harşovschi spune că inspecţia se va face astfel încât vremea rea să nu mai prindă a autorităţile pe nepregătite, „aşa cum se tot spune în fiecare iarnă”. „Suntem conştienţi că, întotdeauna, vor fi unele probleme la prima ninsoare şi, în acest context, fac apel la suceveni să-şi echipeze maşinile corespunzător. Sarcinile şi datoriile sunt atât de o parte, cât şi de cealaltă: noi să curăţăm străzile, iar conductorii auto să-şi doteze autovehiculele cu cauciucuri de iarnă” a punctat viceprimarul Lucian Harşovschi, adăugând că „întotdeauna este loc de mai bine, însă, în anii trecuţi, nu s-au înregistrat probleme deosebite”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: