La Biroul Francez din Suceava

Continuă cursul de limbă franceză pentru copii

Centrul de Reuşită Universitară (CRU) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare din Suceava” continuă miercuri, 14 noiembrie a.c., la ora 17, cursul de limbă franceză pentru copii „Le français, c’est facile!”. Potrivit reprezentanţilor Centrului de Reuşită Universitară, activitatea face parte din proiectul „Francofonia în comunitate”, un proiect iniţiat de CRU Suceava şi sprijinit de Agenţia Universitară a Francofoniei, care îşi propune să aducă franceza mai aproape de micii locuitori ai oraşului Suceava.

„Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani vor descoperi noi cuvinte şi expresii ale limbii franceze cu ajutorul dnei lector dr. Mariana Şovea de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării şi al ariciului Leo. La cursul de săptămâna aceasta, micii francofoni vor învăţa legumele şi vor discuta despre ce trebuie să mânce ca să fie sănătoşi” a arătat sursa citată.

Organizatorii anunţă că grupa de copii este completă, dar că părinţii care mai doresc să-şi înscrie copiii la acest curs sunt rugaţi să-şi lase datele de contact în eventualitatea constituirii unei grupe suplimentare.

Începând cu ora 18, activitatea „Compréhension, tolérance et amitié” reuneşte elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr.1 din Suceava şi ai Şcolii Gimnaziale „Acad. H. Mihăescu” din Udeşti, care, îndrumaţi de prof. Daniela Sandu şi Oana Trifan, vor transmite prin cântec, dans, desen şi scenete dorinţa exprimării în franceză a toleranţei şi prieteniei.

Ambele activităţi vor avea loc la Biroul Francez din Suceava, intrarea fiind liberă. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI