Ministerul Turismului:

Suceava, una dintre cele mai frumoase destinaţii româneşti

> Ea este vizionată virtual de vizitatorii standului României de la Târgul de Turism din Londra

 Vizitatorii standului României de la Târgul de Turism de la Londra au luat contact cu frumuseţile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality”, cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele din Suceava, una dintre cele mai frumoase destinaţii româneşti, anunţă Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului a hotărât ca participarea la WTM Londra să aibă loc în cadrul unui stand realizat direct de către organizatorul londonez al târgului, pe o suprafaţă de 300 mp, ceea ce a asigurat vizibilitatea ţării noastre, spaţiu suficient pentru cei 41 de expozanţi care au venit gratuit în pavilionul ministerului, la cele mai înalte standarde de calitate impuse de organizatorii celei mai mari manifestări din industria turismului şi la costuri minime.

De altfel, prin această decizie, ministerul a redus costurile cu 25% faţă de participarea la ediţia târgului londonez din 2017.

Târgul de turism din Londra este cel mai mare eveniment de profil destinat exclusiv profesioniştilor din domeniu.

Participarea României marchează atât obiectivul de a creşte notorietatea ţării noastre ca destinaţie turistică importantă în Europa, cât şi celebrarea Centenarului şi preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, precizează sursa citată.

Ministerul Turismului arată că a venit în întâmpinarea celor prezenţi la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care au rulat pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului.

În plus, tradiţiile româneşti au fost puse în valoare de un pictor din Bucovina, care a prezentat publicului creaţii de artă populară. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: