Concursul Judeţean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”

Şase elevi suceveni au obţinut premiul I

 Şase elevi suceveni au obţinut premiul I la cea de a XV-a ediţie a Concursului Judeţean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”, care a fost organizat în perioada 2-4 noiembrie, la Şcoala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului.

Potrivit ISJ Suceava, concursul a fost organizat în colaborare cu ISJ Suceava, Societatea de Ştiinţe Matematice – filiala Suceava, Facultatea de Fizică şi Matematică din Tiraspol-Chişinău, Facultatea de Informatică Iaşi, CCD. Suceava şi Primăria Gura Humorului. Sursa citată a precizat că la concurs au participat 287 de elevi din 38 de şcoli din judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Iaşi, Vaslui, precum şi elevi din Republica Moldova, de la Liceul de Informatică “Orizont” Chişinău. În urma rezultatelor obţinute de elevi, au fost acordate 28 de premii (8 premii I, 10 premii II şi 11 premii III), concurenţii suceveni obţinând 6 premii I, 6 premii II şi 5 premii III.

Organizatorii concursului au fost prof. Eugen Munteanu şi prof. Dorel Ispăşoiu de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Şase elevi din judeţul Suceava au obţinut premiul I, respectiv Niculiţă Eduard, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Viorica Afloarei, elevul Brădăţan Mihnea, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului, îndrumat de prof. Catrina Cotoară, elevul Hăidoaie Ioan Casian, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumat de prof. Monica Simona Preda, elevul Poinaru Rareş Aurel, din clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, îndrumat de prof. Veronica Petraşciuc, elevul Burcă Paul, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Antoneta Gătej şi eleva Popa Maria, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumată de prof. Silvica Nisioi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: