Agenţii economici suceveni, instruiţi asupra accesării ajutoarelor de stat

 > În judeţul Suceava, programul include întâlnirile de pe 13 noiembrie, de la AJFP Suceava şi de pe 21 noiembrie de la administraţia financiară locală Câmpulung Moldovenesc

 Direcţia Regională a Finanţelor Publice organizează, în judeţul Suceava, acţiuni de informare privind accesarea ajutoarele de stat. Violeta Apetrea, purtător de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava, face cunoscut că demersurile sunt în acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat consacrate prin HG nr. 476 din 2018 de modificare şi completare a HG nr. 807 din 2014. Conform sursei citate, aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare. Punct de informare locală permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat este Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi. Astfel, în luna noiembrie, pentru judeţul Suceava, programul sesiunilor de instruire, organizate la nivelul structurilor judeţene din raza de competenţă a DGRFP Iaşi, a operatorilor economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat acordate include întâlnirile de pe 13 noiembrie, de la AJFP Suceava şi de pe 21 noiembrie de la administraţia financiară locală Câmpulung Moldovenesc.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: