Centenarul Unirii Bucovinei cu România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu va participa la manifestările din 28 Noiembrie de la Suceava

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va participa în data de 28 Noiembrie, la Suceava, la manifestările organizate la împlinirea a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu ara.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele ALDE, Alexandru Băişanu, care a menţionat că al doilea om în stat, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, vine în Suceava la invitaţia bucovinenilor.

Băişanu a amintit că, în urmă cu mai mulţi ani, a trecut prin Parlament Legea Bucovinei prin care data de 28 Noiembrie este zi ce trebuie celebrată pentru că Bucovina s-a unit cu Patria.

„Dl Călin Popescu Tăriceanu a confirmat prezenţa domniei sale la Suceava în această zi importantă pentru noi, bucovinenii, în semn de respect pentru gestul pe care l-a făcut populaţia Bucovinei de atunci de a se uni cu România” a spus Alexandru Băişanu. El a menţionat că speră că această vizită va fi una cu rezultate bune pentru zona în care trăim şi pe care ne-o dorim din ce în ce mai puternică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: