Primarul Ion Lungu pune punct discuţiilor privind înfiinţarea oraşului Burdujeni:

În unire stă puterea!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a respins, miercuri, orice posibilitate de împărţire a municipiului Suceava în oraşul Suceava şi oraşul Burdujeni.

El a comentat astfel iniţiativa ADER Suceava care a anunţat, marţi, că doreşte un referendum pentru înfiinţarea oraşului Burdujeni.

Lungu a spus că nu e prima dată când se vorbeşte despre despărţirea cartierului Burdujeni de municipiul Suceava, dar că, din păcate pentru iniţiatori, „Unirea face puterea”.

Primarul Sucevei a amintit că s-au mai făcut în ţară astfel de divizări de localităţi şi că au reprezentat un eşec pentru ambele. El a exemplificat cu oraşul Solca ce s-a divizat în Solca şi Poieni Solca, unde nu-şi mai pot plăti nici cheltuielile de funcţionare.

 Liderul ADER Suceava, Marius Boghian, a anunţat, marţi, că intenţionează organizarea unui referendum pentru înfiinţarea oraşului Burdujeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: