Pe drumurile din judeţ

Zeci de permise reţinute şi sute de amenzi date de poliţiştii suceveni

Preţ de trei zile a plouat cu amenzi pe drumurile publice din judeţul Suceava. Poliţiştii au împărţit câteva sute de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia, iar câteva zeci dintre aceştia au rămas şi fără permisele de conducere. Potrivit datelor oficiale pe care le deţinem, în perioada 2 – 4 noiembrie, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat o acţiune pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, în cadrul căreia au fost constatate 14 infracţiuni, fiind aplicate 280 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 109.485 lei, dintre care 113 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 15 pentru depăşire neregulamentară, 45 pentru lipsa centurii de siguranţă şi 107 alte cauze. Totodată, oamenii legii au reţinut 25 de permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare.

În aceeaşi perioadă de timp, tot lucrătorii Serviciului Rutier Suceava sprijiniţi de colegii de la formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au organizat o acţiune pe raza judeţului şi pe linia depistării conducătorilor auto care se urcă la volan după ce au consumat băuturilor alcoolice. Cu această ocazie au fost constatate alte opt infracţiuni, dintre care patru fapte de conducere sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au aplicat 128 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.742 lei, şi au reţinut 18 permise de conducere, dintre care patru pentru alcool şi 14 alte cauze, iar opt şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor pe care le conduceau.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: