Spectacol pe scena USV

„S-a întâmplat într-o joi”, în interpretarea lui Cătălin Ştefan Mîndru

 În Auditorium „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava se va juca joi, 15 noiembrie a.c., de la ora 20, spectacolul „S-a întâmplat într-o joi”, de Elise Wilk, în interpretarea actorului Cătălin Ştefan Mîndru.

„Îţi mai aduci aminte? Cum era când erai adolescent? Dificilă perioadă, nu? Totul era o dramă. Deseori te simţeai supertrist. Stai în faţa şcolii aşteptându-l pe copilul tău să iasă de la ore ? Şi îţi aminteşti. Cum era înainte? Exact la fel. Când o să fiu mare vreau să mă fac ce este tata! Iţi aminteşti? Doctor, profesor, taximetrist, nu conta. Important era că îţi doreai ceva foarte tare. Ce bine era să nu-ţi pese de nimic. Cât de bine era când visai cu ochii deschişi, nu? Şi acum? Îţi aminteşti cu drag de bunici, aşa e? Mergi pe stradă, gândindu-te, printre clacsoane, ţevi de eşapament şi treceri de pietoni, ce mai ai de făcut astăzi, şi în faţa ta vezi un bătrân. Involuntar imaginea bunicului îţi revine în minte. Te opreşti şi respiri. Să-ţi aminteşti. Ajută mult. E ca şi cum, pentru câteva momente, opreşti timpul. Toţi avem nevoie de asta. De momente în care ne aducem aminte. Unul dintre aceste momente este spectcolul «S-a întâmplat într-o joi». Fragmente de viaţă, sincere, emoţionante, scrise de Elise Wilk şi interpretate de Mîndru Cătălin Ştefan, care reuşeşte printre emoţii să îţi readucă zâmbetul pe buze. Înainte, totul se petrecea în ajunul a ceva. Numai că timpul trece şi-ţi dai seama că nu mai e niciun ajun. Şi atunci, opreşti timpul şi îţi aminteşti. «S-a întâmplat într-o joi». Un spectacol cu şi despre oameni singuri, dar cu suflet” au anunţat organizatorii.

Preţul unui bilet este de 10 de lei pentru publicul larg şi de 5 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari. Biletele se pot achiziţiona de la sediul CCS sau, online, de pe Ccs-sv.ro. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0752/092.606. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: