CSM Suceava a pierdut în faţa liderului, Ştiinţa Petroşani

> Într-un meci din etapa a VIII-a, Ştiinţa Petroşani – CSM Suceava 24-15

 În etapa a opta din sezonul regulat al Diviziei Naţionale, CSM Suceava a cedat pe terenul liderului la zi al grupei Centru-Nord, Ştiinţa Petroşani, cu scorul de 15–24. Sucevenii au făcut un meci bun în această deplasare, poate mai bun decât în tur, când au pierdut acasă cu 10–26, dar au încasat două eseuri pe două greşeli personale, în debutul ambelor reprize.

După lovitura de începere executată de gazde, CSM a prins balonul, a făcut o grămadă spontană, a scos balonul, iar în momentul în care a vrut să-l degajeze, gazdele au reuşit să blocheze balonul în momentul şutului şi au deschis scorul cu un eseu, 5–0. La începutul reprizei secunde, la scorul de 10–5, pe repunerea Sucevei, petroşănenii au profitat din nou de o neglijenţă în defensivă şi au reuşit un nou eseu foarte uşor, pe contraatac.

„În ciuda rezultatului final, pot să spun că, pe ansamblu, echipa noastră a făcut un meci bun, mai ales pe grămadă, dar am suferit pe linia de trei sferturi, unde a trebuit să improvizăm, deoarece au lipsit trei piese importante, Borş, Florea şi Nistor. Nu avem jucători experimentaţi la schimbări pe acest compartiment şi asta ne-a costat. După eseul primit în secunda 30 am avut momente bune de dominare, dar nu le-am concretizat, şi, în plus, arbitrajul a stricat jocul de ambele părţi. Mulţumim celor ce ne finanţează şi sunt alături de noi, Primăria şi Consiliul Local Suceava, CSM Suceava, Asociaţia prietenii Rugby-ului din Bucovina, Alin Creţu (AC Mobile), Andrei Puiu (Expertoptic), Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Romfour, Kroll Plus, Imperium Residence, Cris Termoconfort şi Sav Com”, a explicat antrenorul sucevean Marius Colţuneac.

Din păcate, la acest meci s-a accidentat destul de grav fundaşul Ştefancu, care este suspect de ruptură de ligamente şi ar putea să sufere o intervenţie chirurgicală care-l va ţine o perioadă destul de lungă la recuperare.

CSM Suceava a început meciul de la Petroşani în formula: Câtea, Manolache, Scolobiuc, Bişoc, Fânariu, Vasilache, Druşcă, Nichiforiuc, Bolat, Brătianu, Ivanov, Dusacovschi, Custrin, Hreceniuc şi Ştefancu, pe parcurs intrând şi Clim, Stanciuc, Ispir, Alexiuc, Medrihan şi Ţârdea.

În următoarea etapă, la finalul săptămânii, CSM Suceava va primi vizita celor de la CSUAV Arad, în penultima etapă a sezonului regulat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: