Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a cedat în faţa celei mai bune echipe din serie, Ştiinţa Bucureşti

> Într-o partidă din etapa a III-a a seriei est, CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti 0-3 (-18,-21,-12)

Sala „Unirea” a găzduit la finele săptămânii trecute disputa din etapa a III-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău. Chiar dacă venea din postura de mare favorită, formaţia bucureşteană nu a fost chiar de speriat, tinerii jucători pregătiţi de Tudor Orăşanu dând o replică bună, cel puţin în primele două seturi.

Spre lauda lui, antrenorul sucevean a folosit în partida cu Ştiinţa Bucureşti o echipă formată doar din voleibalişti foarte tineri, singura excepţie fiind Gontariu. Deşi au câştigat primul set la 18, oaspeţii nu au făcut-o pentru că au dominat cu autoritate, ci pentru că lipsa de experienţă a jucătorilor suceveni şi-a spus cuvântul. Trei servicii greşite, două preluări eronate şi diferenţa de pe tabela de marcaj a fost suficientă.

În setul secund, sucevenii au evoluat şi mai bine, dar din nou au pierdut pe mâna lor după câteva erori copilăreşti. Scorul setului secund a fost 25-21 pentru formaţia bucureşteană. În setul al treilea sucevenii s-au „tăiat” complet şi au cedat aproape fără luptă.

Există câţiva jucători de talent şi de mare perspectivă în lotul echipei de volei masculin CSM Suceava, dar ca şi echipă în joc ar trebui să arate mai mult nerv şi mai multă dorinţă de victorie.

Pentru CSM Suceava au evoluat Verciuc, A. Raţă, Cazacu, Buhu, Ştreangă, Gontariu, Marius Bortă şi Buiciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: